Pirkan Eläinlääkäri

Pirkan Eläinlääkäri on helposti lähestyttävä, yhteisön oma eläinlääkäri. Meillä kukaan ei jää ongelmansa kanssa yksin vaan hyvä elämä ja suorituskyky käyttötarkoituksen mukaan pyritään turvaamaan ihan viimeiseen hännän heilautukseen saakka.

Hei! Olemme lomalla 6- 13.7 välisen ajan. Klinikka seuraavan kerran avoinna 16.7. Hauskaa Kesää

Avoinna: ma-pe 9 – 17

Kevät on hampaiden
hoidon aikaa

Klinikalla on erinomaiset välineet: Röntgen, hammaspora hampaiden
sekä ultraääni hammaskiven poistoon.

ELL Jussi Sadinmaa

Eläinlääkärin esittely

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2000. Työhistoriani on monipuolinen. Olen mm. toiminut kunnaneläinlääkärin virassa, tehnyt hevossairauksien erikoistumisopintoja Helsingin Yliopistossa sekä toiminut siellä klinikkaeläinlääkärinä. Tämän lisäksi olen työskennellyt useita vuosia aktiivisesti pieneläinklinikalla.

Pidän kaikenlaisten eläinten hoitamisesta ja erityisesti eläinten yleislääketiede ja niin pieneläinten kun hevostenkin hampaat on kiinnostumiseni kohde. Teen kirurgisia toimenpiteitä ja palveluun kuuluu myös kotikäynnit eutanasia tapauksissa. Koulutan itseäni jatkuvasti osallistumalla erilaisiin koulutustapahtumiin. Nähdään Pirkkalaistorilla!

Asiakkaat meistä

Vähän jännitti miten hevosen hampaiden raspaus oikein sujuu. Eläinlääkäri oli tosi rauhallinen ja kun toimepidettä tehtiin lievästi rauhoitettu hevonen oli ihan paikoillaan.

Mira

Pate-hevosen omistaja

Ilahduin, että klinikalla suhtaudutaan ystävällisesti rescue-koiria kohtaan! Oli tosi mukava ja rento tunnelma asioida eläinlääkäri Jussilla.

Maija ja Laska

Pirkan Eläinlääkäri on erinomaisella paikalla. Ilmaiset parkkipaikat ihan oven edessä ja sisällä rauhallinen ja rento tunnelma. Koirakin tuli kuntoon!

Kaisu

Iida-koiran omistaja

Erikoisruoka

Klinikalla on myytävänä Royal Caninin terapiaruokia eli ruokia joita syödään jonkin sairauden takia. Lisäksi myymme erityisen maistuvaa ja kohtuuhintaista Clinivetin ruokaa. Näitä ruokia ei saa muualta kuin eläinlääkäreiltä.