Pirkan
Eläinlääkäri

Olemme avoinna
ma-to 9-17, pe 9-15

ELL Jussi Sadinmaa

Eläinlääkärin esittely

”Lähtökohtaisesti pitää uskoa mitä näkee ja tietysti välittää ihan oikeasti niistä eläimistä joita hoitaa”

Nämä yli 20 vuotta sitten lausutut, jo edesmenneen kollegan, sanat ovat auttaneet minua eniten työurallani. Työssäni pyrin keskittymään olenaiseen ja tarjoamaan eläimen hyvinvointia lisäävän avun, jonka hän tarvitsee.

Oma mielenkiintoni on erityisesti kissojen ja koirien hammashoidoissa ja olenkin lisäkouluttautunut itseni siihen. Klinikalta löytyy myös asianmukaiset varusteet turvalliseen hammashoitoon. Hammashoitoja teenkin eniten kaikista toimenpiteistä. Käyn vuodessa useissa eri koulutuksissa, sillä säännöllinen kouluttautuminen on tämän työn perusta. Eläinten yleislääketiede on kirurgian ohella myös hyvin kiinnostavaa, erityisesti lemmikit joilla on monta ongelmaa.

Harrastan vähän höntsykiekkoa ja hölkkää. Ilveksen pelejä niin jääkiekossa kuin jalkapallossa seuraan ainakin syrjäsilmällä. Hakametsässä ja Tammelassa tulee käytyä aina joskus.

Ai niin! Meidän perheellä on maatiaiskissa Ruusu ja sekarotuinen koira Noksu. Maailman mahtavimmat lemmikit! Niin kuin teillä kaikilla taitaa olla😊

Nähdään Pirkkalaistorilla!

Asiakkaat meistä

Koirani leikkii taas! Vanhuus olikin hammaskolotusta. Suosittelen Pirkan Eläinlääkäriä!.

Jenni

Helmi-koiran omistaja

Ilahduin, että klinikalla suhtaudutaan ystävällisesti rescue-koiria kohtaan! Oli tosi mukava ja rento tunnelma asioida eläinlääkäri Jussilla.

Maija ja Laska

Pirkan Eläinlääkäri on erinomaisella paikalla. Ilmaiset parkkipaikat ihan oven edessä ja sisällä rauhallinen ja rento tunnelma. Koirakin tuli kuntoon!

Kaisu

Iida-koiran omistaja

Erikoisruoka

Klinikalla on myytävänä Royal Caninin terapiaruokia eli ruokia joita syödään jonkin sairauden takia. Lisäksi myymme erityisen maistuvaa ja kohtuuhintaista Clinivetin ruokaa. Näitä ruokia ei saa muualta kuin eläinlääkäreiltä.